Кирил и Асен отписаха кабинета. Обявиха голяма цел

Заиграват се яко с Демократична България

Кирил и Асен отписаха кабинета. Обявиха голяма цел | StandartNews.com

Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков отписаха кабинета си с втория мандат. Вероятността за кабинет с втория мандат не е висока, но все още има такава възможност, каза Денков на извънреден брифинг на „Продължаваме промяната”.

Тримата застанаха пред камерите, за да обявят новата си голяма цел – местните избори. Отсега партията започва да работи за тях. Вотът ще е в края на 2023 г.

ПП тясно ще работи с Демократична България като за София и големите градове двете формации може и да направят коалиция с общи кандидати, за да съборят ГЕРБ.

От партията проведоха общо събрание в Пловдив, на което са обсъдили подготовката си за следващите местни избори.“Свидетели сме как една партия, която ще промени България, се структурира”, каза Кирил Петков.

"Продължаваме Промяната" ще бъде напълно готова в голям подем за местните избори, каза още Кирил петков

"Изборът беше много демократичен, хората са много мотивирани и сме свидетели как една партия ще промени България и се структурира по най-смисления и най-демократичния начин с голям фокус върху местните структури", добави той.

"Националният съвет на ПП беше попълнен с 9 нови члена от 45 номинации. По право всички региони ще могат да излъчват членове на Националния съвет с новия устав, когато влезе в сила, освен тези, които се избират от конгреса на партията. Има избрани вече областни и общински координатори на доста места", посочи съпредседателят на ПП Асен Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай