Хора на Слави проговориха. Как ПП играли срещу партньорите си

В момента нещата приличат по-скоро на модерен театър с много импровизации

Хора на Слави проговориха. Как ПП играли срещу партньорите си | StandartNews.com

„Хора от „Продължаваме Промяната” са играли срещу собствените си партньори, които бяхме ние тогава”, заяви пред Нова телевизия един от сценаристите на Слави Трифонов и Член на "Има такъв народ" Филип Станев (на снимката).

Той каза, че дори в личен план, ако единият партньор играе срещу другия, това води до разпадане на отношенията. По неговите думи ИТН са станали жертва на игри и на това да не бъдат равностойни партньори в коалицията, която управляваше страната до юни.

Станев и друг от сценаристите - Ивайло Вълчев - коментираха пред Нова телевизия политическата обстановка в страната.

„В момента нещата приличат по-скоро на модерен театър с много импровизации, в който всеки главен герой си следва негова сюжетна линия”, каза Вълчев.

„Има такъв народ”, поканен уж за главна роля, беше използван в сценария, но всъщност играеше ролята на братовчеда, с който ще си измиваме ръцете”, сподели той.

Според Станев е напълно възможно Радостин Василев да се окаже препъни камък в новата си група.

„Никой не е задължен да стои в партията”, каза Вълчев. „Всеки е свободен да си тръгне във всеки един момент”, допълни Станев.

Станев каза, че благодарение на Ива Митева, която беше два път председател на  Народното събрание, в парламента се е върнал парламентаризмът.

По отношение на хартиената бюлетина, Станев нарече ситуацията „пародия”.

Има новопостъпили членове в ИТН, споделиха гостите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай