Хазарта се оплака след телефонен разговор със Слави

По думите му Трифонов обещал, че ще се чуе с премира и се разделили с добри чувства

Хазарта се оплака след телефонен разговор със Слави | StandartNews.com

"Говорих със Слави Трифонов по телефона - излъга ме, че ще се обади на премиера Кирил Петков", съобщи пред бТВ депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, познат още като Ицо Хазарта.

"Казах му: Виж сега, познаваме се от 20 години. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 г. за първи път аз ти звъня, за да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да говориш него. Това не е шоубизнес. Това е държава, в която 7 милиона души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона", разказа Петров.

По думите му Трифонов обещал, че ще се чуе с премира и се разделили с добри чувства, но това така и не се случило.

"Няма как да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е удобно и когато имаш интерес, и когато интересът ти не е защитен - да ревеш "Леле, Македония", допълни още Хазарта.

Депутатът от "Продължаваме промяната" отчете, че управляващата коалиция има и грешки. "Основното, което чувам е - ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутата. Ела на мое място, за да видиш с кой трябва да си говориш, за да ги снадиш до 121", каза Хазарта.

Относно разрива в отношенията между "Продължаваме промяната" и президента Румен Радев, Петров каза, че президентът се опитва да се хареса на всички. "Това е като миналото лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват COVID с чесън и ракия", даде пример Хазарта. "Бих му казал, че когато искаш да се харесаш на всички, накрая не те харесва никой, но вярвам, че той и сам може да стигне до този извод", допълни Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай