ГЕРБ откри предизборната кампания в Ряхово

ГЕРБ откри предизборната кампания в Ряхово | StandartNews.com

,,Георги Атанасов е примерът за кмет, който се справя с трудностите въпреки управлението на общината от друга политическа сила. С помощта на нашата подкрепа и тази на бъдещия общински кмет Валентин Атанасов той ще успее да превърне Ряхово в по – добро място за живеене", каза народният представител от ГЕРБ-Пламен Нунев при откриването на предизборната кампания в Ряхово. "Повече европейски проекти за по- добра пътна инфраструктура, социални услуги за хората в неравностойно положение и подобряване на образователната система – всичко това може да се случи само при гласуване с номер 1 в бюлетината на 25 октомври. Нека на първия тур решим дали искаме да живеем по – добре в oбщина Сливо поле или да запазим статуквото. Искаме стабилна Русенска област и подмяна на задкулисието с прозрачност. Това става само с работа, активна позиция по всички поставени от гражданите въпроси и стабилна общинска власт", добави народният представител.

"Искам да постигна видими резултати за всички вас, защото това вече сториха кметът на Русе Пламен Стоилов, както и на Иваново-Георги Миланов. Мога и ще го докажа. Време е", подчерта при откриване на кампанията на ГЕРБ в Ряхово кандидатът за кмет на общината Валентин Атанасов.

"ГЕРБ има кандидатите за кметове в почти всички населени места на общината, както и кандидатите за общински съветници. В пълната листа от 17 номинирани са включени представители на почти всички професии – от лекари до земеделски производители. Това е залог за по – добро управление след няколко седмици с познаване в детайли на всички основни проблеми от доказани експерти", посочи Пламен Нунев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай