ГЕРБ откри предизборната кампания в Раднево

ГЕРБ откри предизборната кампания в Раднево | StandartNews.com

С тържествен водосвет, отслужен от отец Никола от храма „Св. Иван Рилски", ГЕРБ откри официално предизборната си кампания за кандидати за кметове и общински съветници в община Раднево.

Гости на събитието бяха народните представители Снежана Дукова, Нели Петрова и д-р Кирил Добрев. Народният представител от Раднево Димитър Желев представи листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници, мандат 2015-2019 година. Водач на листата с 21 кандидати е излъченият от ГЕРБ за кмет на Община Раднево д-р Теньо Тенев.
„Мотото на кампанията ни е „Видими резултати за Раднево! Време е!". Имаме амбицията и е време, Раднево и селата от общината, да станат по-добри места за живеене. Можем да го постигнем - с много работа и отговорност. Затова сме избрали и такъв кандидат – отговорен и работлив човек", обяви Димитър Желев.

Д-р Теньо Тенев е ветеринарен лекар, на 43 г., добре познат в селата в общината, заради професията си. Откритост, привличане и прозрачно използване на средствата от еврофондовете за благоустрояване, озеленяване и облагородяване на градската среда, както и създаване на предпоставки за по-богат и разнообразен културен, спортен и обществен живот, са приоритетите в предизборната му програма.

„Ние трябва да дадем всичко от себе си, за да докажем, че с нов екип от млади и амбициозни хора от Раднево и селата, можем да започнем промените, които всички искаме. Селата са забравени, но и там хората трябва да живеят достойно. Ще бъда открит кмет, всеки мой ден ще е приемен. Аз имам волята, куража и силата, защото вече 15 години работя за хората в общината, за да стане тя по-добро място за живеене. Трябва да променим града и политическа партия ГЕРБ да покаже едно ново, по-успешно лице", заяви още д-р Тенев.

Народният представител д-р Кирил Добрев изрази пълната подкрепа на депутатите, областното и общинското ръководство на партията. „Сигурен съм, че мислещите хора от община Раднево ще застанат зад нашите кандидати, защото градът е с национално значение и има право да има добри ръководители и да се развива още по-добре", заяви той. Председателят на предизборния щаб д-р Румен Йовчев представи 12-те кандидати за кметове в 15-те населени места в общината.
Симпатизанти, привърженици и членове на ГЕРБ си пожелаха успех в предизборната кампания с бюлетина номер 8 – за Раднево.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай