Георги Иванов с програма за 27 млн.

Георги Иванов с програма за 27 млн. | StandartNews.com

Хасково

Име, партия: Георги Иванов, Коалиция „За Хасково"

Зодия, девиз: Лъв, "Да правя каквото трябва, пък да става каквото ще!"
Цели за управление в следващите 4 години: Няма по-важна цел от тази, да бъде запазена тенденцията за развитие на града. България вече е записала цял един регион в листата на най-изостаналите в ЕС. Надявам се, подобна съдба да не застигне и нашата община.

Изготвена е инвестиционна програма до 2019 г. и са осигурени 27 милиона за: Изграждане на околовръстен път на гр. Хасково – запад-юг,Създаване на общинско ВиК дружество,Разширяване на ВиК мрежата в няколко хасковски квартала. Доизграждане на пречиствателна станция за питейни води на Хасково от язовир "Тракиец", както и вътрешна водопроводна мрежа на няколко села. Модернизация, ремонт и реконструкция на спортен комплекс "Младост",Изграждане на покрит плувен комплекс,Изграждане на нов комплекс за Исторически музей, Художествена галерия и камерни зали,Изграждане на университетска сграда,Р еконструкция и благоустрояване на сградите на няколко училища и детски градини. Изграждане на приют за бездомни кучета.Модернизация и реконструкция на зоокъта. Реконструкция и благоустрояване на подхода към монумент "Света Богородица", изграждане на Многоетажен обществен паркинг.

С какво се гордеете във вашия град и от кое вие срам: Никога през живота си не съм се срамувал с града си. Дори, когато виждам още несвършена работа в кварталите, още неподменени водопроводи или някоя разбира улица, аз се тревожа, не се срамувам. Въпросът е уместен, защото има доста политици, родени в Хасково, които все още се изчервяват, като ги попитат откъде са родом. Зла ирония на съдбата е да се срамуваш от града си и от роднините си...

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Хасково: Като кмет на Хасково аз съм направил немалко неща. Надявам се, че хората, чиито корени са в Хасково винаги са оценявали променения облик на града ни. Имам сили, енергия и идеи да продължим по пътя на развитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай