Георг Спартански с 5 приоритета

Георг Спартански с 5 приоритета | StandartNews.com

Име, партия: Георг Леонидов Спартански, безпартиен - кандидат, издигнат от Местна коалиция "Плевен може - Плевен побеждава" (РБ и ВМРО-БНД).
Зодия, девиз: Рак, „Ти можеш!"


Цели за управление в следващите 4 години: Управление на Плевен с човешко лице, смяна на принципите на управление - въвеждане на задължителни пет характеристики: почтеност, професионализъм,прозрачност, публичност, практичност при управление на общинските дела.

С какво се гореете и от какво се срамувате: Гордея се с гражданите на Плевен и с неговата богата история и култура. Срам ме е от състоянието на града ни в момента, от политическия бандитизъм, вихрещ се при управлението на общинските дела.
Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Плевен: Първото нещо, което ще направя, е да почистя лицето на Плевен от грозната жълта боя, с която предизборно то беше омазано - бутафория, гордо наречена от управляващите "велоалеи", и струваща 800 000 лева. С тази бутафория печално се прочухме в цяла България непосредствено преди изборите.Това обещах на стотиците възмутени плевенчани, които лично ме помолиха – да върна достойнството на града ни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай