Евролидери на крака при Бареков

Евролидери на крака при Бареков | StandartNews.com

София. Лидери от групата на европейските консерватори и реформатори (ЕКР) ще пристигнат следващата седмица в София за среща с Николай Бареков. Това съобщи пред "Стандарт" лидерът на "България без цензура". "Забелязахме с интерес появата на Вашата партия. Вярваме, че има много допирни точки измежду политиките, за които се бори тя и тези на Групата на ЕКР", написа генералният секретар на консерваторите в Европарламента Франк Барет на Бареков.

 

Консерваторите предлагат и партньорство на "България без цензура" в следващия ЕП. Делегация на ЕКР да се включи следващата сряда в кръгла маса по законопроекта "Чисти ръце" на "България без цензура". Имаме готовност в четвъртък да внесем текста в деловодството на парламента, допълни Бареков.

 

В неделя "България без цензура", ВМРО и Земеделски народен съюз подписват официално коалиционното споразумение за участие в евровота. Обединението на формациите ще стане факт в Пловдив. От понеделник стартира и турнето "Площадът: България без цензура", в което ще се включи ансамбълът на Нешка Робева. Вчера Бареков обяви също, че хората от партията няма вече да се изявяват в Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай