ДПС участва в честванията на Националния празник на България

Пред паметника "Цар освободител" бяха положени от името на лидера на ДПС Делян Пеевски и ПГ на ДПС

ДПС участва в честванията на Националния празник на България | StandartNews.com

По случай националния празник 3-ти март зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов, народните представители Станислав Анастасов и Джейхан Ибрямов и евродепутатът Искра Михайлова присъстваха на церемонията по издигане на Националното знаме на Република България пред паметника на Незнайния воин.

Председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров и народният представител Станислав Анастасов присъстваха на тържествената заря-проверка по случай 146-ата годишнина от Освобождението на България, която се проведе на площад "Народно събрание".

Това бе и кулминацията на тържествата по повод 3-ти март. В памет на героите пред паметник “Цар освободител” бяха положени венци и цветя от името на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и ПГ на ДПС.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Хан
преди 1 месец

До кога БЪЛГАРИ? 500 бяха малко, още 500 ни трябват, а може би и още 500. 03.03 национален празник по повод освобождението от османско, турско робство, иго, геноцид от същите тези застанали днес там българомразци депасе. Смеят се в очите на българите и до ден днешен, а ние ги търпи ли търпим българското самосъзнание не е българско все още сме оковани, допускащи това и в днешно време.

Откажи