Димитър Николов: Успехите за Бургас тепърва предстоят!

Димитър Николов: Успехите за Бургас тепърва предстоят! | StandartNews.com

"Ще искам повече за моя любим Бургас, няма да се уморя. Всеки лев, долар или евро ще бъдат насочени към Бургас. Трябва да подкрепим всички възхода през следващите 4 години. Ще работя активно за по-доброто бъдеще на хората", с тези думи кметът на Бургас Димитър Николов и кандидат за трети мандат представи своята програма за следващите четири години.
„Успехите на Бургас тепърва предстоят. Ние увеличаваме скоростта на развитие и на работата ни. Винаги съм чувствал подкрепата на съгражданите, призовавам ги да бъдат активни. Авторите на плана за развитие на Бургас са неговите жители. За мен това е отборът на Бургас", каза още Димитър Николов.

Той подчерта, че перспективите и бъдещето пред Бургас са много по-обещаващи. Основните стълбове на програмата му са ускоряване на темпото на работа, гарантирано финансиране на амбициозни проекти, масирани реконструкции в комплексите, възраждане на емблематични сгради, инвестиции в образованието и здравеопазването, продължаване на политиката към отваряне на Бургас към морето и водните пространства и отключване на икономическия потенциал на Бургас.

„Ще водя позитивна и скромна кампания, хората във всеки жилищен комплекс и всеки квартал виждат какво правим. Ще използвам времето след това, за да следя работата по обектите, няма да допусна липса на качество и отговорност при работата на фирмите", обеща кметът Николов.

„Досега решавахме спешни и неотложни проблеми, сега обаче ще отправя по-задълбочен поглед за бъдещето на Бургас. Здравето и образованието на бургазлии са в основата на моята програма. Чрез своя авторитет и контакти ще се опитам да направят така, че качеството на здравеопазване да се подобри", зарече се Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай