Делян Добрев: Благодаря ви, че преди четири години гласувахте за нас,

Делян Добрев: Благодаря ви, че преди четири години гласувахте за нас, | StandartNews.com

Свиленград. "Благодаря ви, че преди четири години гласувахте за нас и ние не ви разочаровахме", това каза на предизборно събитие в Свиленград Делян Добрев, водач на листата на ГЕРБ в региона. "Доброто сътрудничество на местната и държавна власт доведе до спечелването на проекти за над 78 милиона лева в община Свиленград. Подкрепете ни, за да продължим да работим за изграждането на България.", каза Добрев.Той подчерта , че листата на ГЕРБ в областта е единствената, в която са включени само хора от региона, доказани професионалисти.

"Благодаря, че ме подкрепяте. Лесно е когато сме заедно. На 12 май гласувайте с 15 в интегралната бюлетина, за да продължим заедно напред. Имаме воля, можем и сме го доказали", това каза петият в листата на ГЕРБ Георги Еленков, който председател на ОА Свиленград.

"Въпреки, че съм пътувал много по-света винаги съм се връщал тук, защото съм убеден, че младите хора имат бъдеще и могат да се развиват в родината си.", заяви десетия в листата на ГЕРБ - Любомир Апостолов, който е втория представител на Свиленград в листата на парията на Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай