Делян Добрев смрази "Промяната". Каза кой е мъжът, отправи оферта

Чака двама на дебат

Делян Добрев смрази "Промяната". Каза кой е мъжът, отправи оферта | StandartNews.com

Острието на ГЕРБ Делян Добрев смрази „Продължаваме промяната”. Той покани двама души на дебат, като отправи поканата си през фейсбук:

"Асен Василев и Р. Овч. възмъжавали срещу мен, докато съм от другата страна на океана. Връщам се в сряда и ги каня и двамата на дебат - двама срещу един. Ако ги е шубе, да вземат и Лена Бориславова - тя май е единственият мъж в ППДБ", написа Делян Добрев.

Коментарът му идва, след като вчера депутатите гласуваха проекторешение на Комисията по енергетика, на която той е председател. Василев използва момента, че опонентът му отсъства от петъчните дебати и дойде на заседанието, за да протестира срещу възлагането на министъра на енергетиката, респективно на "БЕХ" ЕАД, да не разпределя дивидент от печалбата на холдинга за финансовата 2023 г., пише "Факти".

Румен Овчаров набеди в ефира на bTV депутата на ГЕРБ, че решението на парламента министърът на финансите да възстанови дефицита от 1 милиард лева във ФСЕС до 31 март, съвносител на което е и Добрев, било, за да има пари не за битовите потребители, а за собствениците на ВЕИ-та от първата вълна през 2013 г.

Овчаров обаче се уплаши от дебат с Добрев и през БНТ отклони поканата. Тази сутрин той заяви каза, че ще остави Добрев и Василев да дебатират без него.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай