БСП-София с решителен ход за изборите

Говори Иван Таков

БСП-София с решителен ход за изборите | StandartNews.com

Вече имаме официално издигнат кандидат за кмет в лицето на Ваня Григорова. Това беше един дълъг процес с всичките районни конференции, които минаха. На всяка една от тях Ваня Григорова беше наша номинация. Това заяви председателят на БСП - София Иван Таков, след приключването на осмото заседание на XIV Градска конференция.

"Тръгваме в една нелека битка за София. Ние ще борим най-вече за това сглобката, която се получи на национално ниво, да не позволим да се получи отново и в София", добави Таков и уточни, че благодарят на своите коалиционни партньори.

Според него вместо да се говори за "бюджета на София и проваления мандат на ГЕРБ в общината", в момента си говорят за Паметника на съветската армия и трети март - теми, които не вълнуват софиянци в момента. Той уточни, че коалиционните партньори ще се намират на шесто място, десето, тринадесето място, и др., в листите на партията.

Кандидатът за кмет на София на местна коалиция "БСП за България" Ваня Григорова категорично заяви, че целта ѝ е обединение на левите сили. "Така че да можем да преборим нашите опоненти, чиято единствена цел е да продължат грабежа в София", обясни тя, цитирана от БГНЕС.

Според нея "сглобката" е тази, която ще се опита и на местните избори да вземе и втория по големина бюджет в страната. Тя коментира, че БСП ще се опита да дадат кураж на истинското коалиционно мнозинство на София, а именно работещите софиянци, които трябва да кажат как трябва да се управлява града в интерес на обикновените граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай