Божков дирижира от Дубай клакьорите на Радев

Протест и контрапротест на жълтите павета след 2 часа

Божков дирижира от Дубай клакьорите на Радев | StandartNews.com
  • Протест и контрапротест на жълтите павета след 2 часа

Два протеста ще се срещнат след два часа в Триъгълника на властта на жълтите павета. Първия е дирижиран от Дубай. Хазартният олигарх Васил Божков, който е с 18 възможно най-тежки обвинения и се укрива от правосъдието, още сутринта би тъпана: Протест до дупка. Вчера в София, днес – в цяла България, обяви от фейскбука си беглецът милиардер.  Клакьорите на Радев, които той вчера поздсрави с вдигнат юмрук, се готвят за втора поредна вечер да протестират срещу кабинета. Снощи на паветата се сляха в едно симпатизантите на Корнелия Нинова, Мая Манолова, АБВ и "Възраждане" заедно с хората на Христо Иванов от "Да, България".

ВИЖ ОЩЕ: Радев влезе в ролята на Кръстника

В същото време обаче се готви и контрапротест в защита на правителството. Той е с начален час 19.00. "ДА ЗАЩИТИМ ФЛАГА И ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ", е надсловът на МИТИНГА, на който се очаква да се съберат стотици симпатизанти на ГЕРБ. Поддръжници на кабинета се готвят да пристигнат от цялата страна в центъра на столицата.

"Приятели, довечера от 19:00 часа да защитим легитимно избраното правителство на България! Никой не може да си позволи да нарича "мутри" хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, за да покажем, че няма да се подадем на режисираните сценки!", призова пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

Припомняме, че президентът, който вчера влезе в ролята на Кръстника, позволявайки на екзалтирани фенове да му целуват ръка като на дон Корлеоне, завърши речта си на тротоара с думите: Мутри, вън!

">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай