Бойко поздрави новия лидер на СДС

ГЕРБ готови да се съюзят с партията на Лукарски

Бойко поздрави новия лидер на СДС | StandartNews.com

София. "Днес, повече от всякога, българските граждани с дясно мислене имат нужда от диалогични хора, които да помогнат за обединението им, а не от лидери с лични и корпоративни амбиции".

С тези думи започва поздравлението си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към новоизбрания председател на СДС Божидар Лукарски, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Винаги съм отстоявал позицията, че партиите от семейството на ЕНП могат заедно да работят за европейското бъдеще на България. В мое лице винаги ще срещнете готовността на ГЕРБ да работим заедно със Съюза на демократичните сили за решаването на проблемите на българските граждани", пише в текста.

„Уверен съм, че с ваша помощ СДС отново ще даде политическа представителност на дясно мислещите хора от цялата страна. Надявам се в името на всички тях да продължим да работим в диалог и да намираме повече близки позиции за развитието на страната. Дължим това както на дясно мислещите хора, така и на всички български граждани, които губят доверието си в държавността заради безрезултатния популизъм на социалистите и критично нарастващата арогантност на националистите", казва още Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай