Борисов заподозря връзка между реформаторите и кабинета

Борисов заподозря връзка между реформаторите и кабинета | StandartNews.com

София. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува присъствието на вътрешния министър Цветлин Йовчев на представянето на „Лабораторията Управление на рискове" на бившия лидер на ДСБ Иван Костов. В профила си във Facebook Борисов пита и за реакцията на събитието на настоящия председател на партията Радан Кънев.

„Вчера ми стана ясно защо Реформаторският блок е зазидал вратата си за ГЕРБ и за кого е отворена. Видях как Иван Костов се ръкува с вътрешния министър на тройната коалиция, който е бил негов специален гост на лекция. И това пред попивателния поглед на Радан Кънев. Интересно ми е как Кънев ще отиде при протестиращите сега? С тази снимка си обяснявам и яростната адвокатска защита, която бившият шеф на НСС Атанас Атанасов изказа, за действията на правителството и тези 5000 нелегални имигранти в София", пише Бойко Борисов в социалната мрежа.

Идеята на представената в понеделник лаборатория е да изготвя доклади и анализи за рисковете пред страната, като ще се посочват и прогнози. Според Костов изследователите няма да си позволят да внасят идеологии в анализите, а работата им ще е фокусирана върху националното съгласие. Той заяви, че ще се прилагат международни стандарти за управление на риска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай