Борисов разкри огромна опасност зад Радев

Може да останем въобще без пенсии

Борисов разкри огромна опасност зад Радев | StandartNews.com

"12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато със стотинки дръпнеше цената на горивата имаше протести и обширни репортажи за скока на цените. За 5 месеца от 70 лв. токът стана 400 лв. Мога да се обзаложа с Радев, че с тези „мерки” за Нова година токът ще стане 500 лв.". Този коментар направи експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където се е събрала женската организация на партията. На сбирката присъства и кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева, както и еврокомисарят Мария Габриел.

"Какъв ще остане фискалният резерв, г-н Радев, след всичко това. Помните ли когато обяснявах колко е добре да имаме мазнинка, някой заделен лев. Имахме 12 млрд. лв. фискален резерв.

Единствената тема беше колко още и къде пари да дадем", отсече той. "В 30-годишната ни история няма партия, която да е построила толкова. Това са фактите", категоричен е Борисов.

Лидерът на ГЕРБ попита отново какъв ще бъде фискалният резерв и как ще се гарантират пенсиите през януари. "Януари ще останете без пенсии, ако продължите да го подкрепяте", каза бившият министър-председател.

"Средно по 100 човек на ден почиват. Това все едно не се случва, никаква ваксинация, никакви ваксинационни планове, цяла Европа отвори, защото са ваксинирани. Защо? Защото Радев и Кацаров експериментират", коментира Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай