Борисов бесен на Денков! Двама министри станали партийни секретари

"Тече пропаганда, която няма да се отрази добре на ротацията", каза той

Борисов бесен на Денков! Двама министри станали партийни секретари | StandartNews.com

Източник: БНТ, архив

"Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали в партийни секретари". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

И уточни: "Двама от министрите не си гледат работата, а са се превърнали в партийни секретари, обикалят регионите, срещат се с техните структури, пропагандират направеното от нас за тяхно, или за само тяхно.".

"Помня, когато се скриха от срещите, на които трябваше да се вземат решения - за реакторите, за оръжията за Украйна... Просто се скриха", заяви Борисов.

"Тече пропаганда, която няма да се отрази добре на ротацията", каза още той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази недоволството си, че има страховито разхищение на държавни пари за командровки.

"Едно време ми правихте сметка колко ядки са изядени в самолета. Ние нямахме кетаринг. Ние казахме, че ще намалим държавните разходи и администрацията. Сега ми дадоха списъка с командировъчни, то са се нагласили 30-40 души да пътуват в САЩ. Ако те отиваха на камината на президента Байдън, три самолета да отидат - ще са малко, но да отиваш 5 дни с министри, които са били преди дни там като Тодор Тагарев. Това са самолетни билети за по 4000 - 5000 долара и е двоен аршин. Ако отиват за камината  - ще ги изпратя, ще махам, но тия разходки напред - назад, ще говоря с Кирил Петков за тях. Ако ме убеди, че има полза за държавата ще спра да коментирам", отсече Бойко Борисов.

Борисов заяви, че не са имали среща с Кирил Петков за КЗК. "Колегите малко самоуверено мислят за ротацията. Ще имаме сериозни разговори, много от министрите не си гледат работата. Обикалят по страната и казват, че наши неща са свършени от тях. Подготвя се огромна делегация за САЩ с правителствения самолет", каза Борисов.

Борисов заяви, че ако е вярно това, което казва съдът - то тогава сме свидетели на най-голямото и чудовищно купуване на гласове в София. "Експертизата е категорична. Над 300 секции гласовете не излизат, не се засичат. Това е манипулация. СОС буксува, защото има нещо мръсно, купено. Нито аз, нито колегата Петков, да не изброявам всичките лидери свършихме много добра работа. Преди ротацията ще се направи много добра оценка. Страховито е мълчанието в спортното министерство", каза Борисов в изнесените факти за манипулация на изборите в София.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Идеалист
преди 3 месеца

Боко, ако не беше крадил до 40-50% от европейските средства сега нямаше само да се заканваш. Продаде и предаде всики и всичко. Остави, довлечените от президента-синергетик да обсебят с 8,4 % от националните избиратели Кокорчовци, да обсебят цяла България, да се подиграват с теб и партията ти. На това отгоре с твоята благословия, оня измекярин Пеевски, се разпищолил като пиян башибозук. Ти потруваш ръце, че ти върши мръсната работа. Изходът за теб е един: публино самоубиство - сепуко.

Откажи
Антикраварин
преди 3 месеца

С Асфалт паша никой не можа да се справи - нито прокурори, нито Черепа , нито никой .Само един, по- голям от него може да ни спаси, а той е Йоца Амстердама.

Откажи