Баракова сама на последния ред

Баракова сама на последния ред | StandartNews.com

Пловдивската учителка трупа точки в еротичен сайт

Ана Баракова, която бе избрана от листите на "България без цензура", а по-късно заяви, че ще бъде независим депутат, не се радваше на внимание от колегите си днес. Доскорошната учителка по биология дойде тихомълком в парламента доста преди началото на заседанието, за да избегне десетките протестиращи, които настояваха тя да се откаже от мястото си на народен представител. Протести имаше и пред дома й в Пловдив. Това е психичен тормоз, коментира депутатката. Тя още не е подала заявление, че се отказва от парламентарната група на "България без цензура". И днес според електронната система на парламента се числеше към групата на Светлин Танчев. "Ще подам утре, решила съм твърдо", каза депутатката пред "Стандарт". В края на деня Баракова помоли за съдействие колегата си от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро, който я упъти към администрацията на НС.

В кулоарите на парламента никой от колегите й не я поздрави. А самата тя бе сложена да седне в дъното на залата - на последния ред.

Междувременно в социалните мрежи гръмна новината, че Баракова си е направила профил в еротичен сайт за запознанства. Тя се е регистрирала под псевдонима "sexy_deputatka". Веднага обаче се появиха съмнения, че профилът е фалшив и е направен от нейни зложелатели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай