Времето се променя! Какво става от петък

Прогнозата за следващите дни

Времето се променя! Какво става от петък | StandartNews.com

От минус 6 градуса в Чирпан до плюс 2 градуса в Шумен бяха температурите тази сутрин, в София минус 4 градуса. Максималните температури днес се очаква да са между минус 1° и 6°, в София около 2. Над Западна България ще бъде слънчево, докато над Източна през по-голямата част от деня ще се задържи облачно. Ще духа до умерен, в Югоизточна България и по Черноморието временно силен вятър от север-североизток, съобщава БНТ.

През нощта вятърът в Източна България ще започне да отслабва. Ще бъде безоблачно, с изключение на югоизточните райони, където на места ще има превалявания от дъжд, в Странджа от сняг. Минималните температури ще бъдат между минус 5° и плюс 1°, в София минус 5°.

Утре вече над цялата страна ще бъде слънчево. Повече облаци ще има преди обяд само над крайните югоизточни райони, където все още са възможни превалявания от дъжд. Температурите ще се повишат и максималните ще бъдат между 5° и 10°, в София около 6°.

По Черноморието ще бъде слънчево с изключение на часовете преди обяд, когато на места по южното крайбрежие ще има превалявания от дъжд. Вятърът от север-североизток ще отслабне. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

И в планините ще бъде слънчево. Само над Странджа в часовете преди обяд ще има значителна облачност, не е изключено и там да превали слаб сняг. Ще духа умерен, по високите части силен североизточен вятър.

Температурите ще се повишат и максималните в курортите ще са между минус 3 градуса на Алеко до 0 градуса в Боровец. И над по-голямата част от Балканите утре ще бъде слънчево и ще се затопля. След обяд над северозападните райони от полуострова ще има временни увеличения на облачността.

У нас в четвъртък ще бъде предимно слънчево. Ще се затопли и минималните температури ще бъдат между минус 4° и 1°, а максималните между 8 и 13 градуса. В петък температурите отново ще тръгнат надолу, на места ще има слаби превалявания от дъжд, а в планините и от сняг. През почивните дни отново ще се затопли и ще бъде предимно слънчево.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
jesous
преди 2 месеца

Google is paying 90 to 100$ per hour! Work for few hours and have longer with friends & family. On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи
Тодор
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи