Внимание! Дъждът спира, но идва нещо много опасно

Прогнозата за вторник

Внимание! Дъждът спира, но идва нещо много опасно | StandartNews.com

През нощта срещу вторник, над цялата страна времето ще се задържи предимно облачно и дъждовно. Очакваме валежи от сняг над Западна, Централна и Североизточна  България, като по-интензивни ще са валежите над Предбалкана и планинските райони. Остава висок рискът от поледици, предупреждава "Метео Балканс". Валежи от дъжд се очакват в Югоизточна  България. В Централния Предбалкан, а по проходите ще има условия и за виелици.

След полунощ от североизток над цялата страна ще започне да нахлува по-студен въздух. Очакваните минимални температури ще се понижат и над цялата страна ще са под нулата. Термометърът ще показва стойности  между минус 8°С и минус 3°С.

През деня във вторник облачността над нашата страна ще се задържи значителна и на много места над Западна, Централна и Южна България, ще завали сняг. Ще духа силен североизточен вятър. Ще се задържи студено. 

Максималните температури през деня ще останат без промяна и ще са между минус 3°С и минус 4°С. По-високи над Югозападна България - до плюс 2 °С.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи