Трупата на Народния театър на турне през ноември

Трупата на Народния театър на турне през ноември | StandartNews.com

София. През месец ноември публиката от страната ще има възможността да види едни от най-гледаните и любими представления на Народен театър „Иван Вазов".

Трупата на националния театър отново връща традицията си да бъде близо и до своите зрители от страната, въпреки наближаващите зимни месеци. Очаквайте предстоящите гостувания на звездите на Народния театър и през декември.

Христо Мутафчиев, Валентин Танев и Павлин Петрунов в „Духът на поета" от Стефан Цанев, режисьор Маргарита Младенова ще гледат Карлово на 5 ноември, Варна на 7-ми, Козлодуй на 11-ти и Кюстендил на 20-ти ноември.

Аня Пенчева, Георги Мамалев, Михаил Петров, Йорданка Кузманова, младите Христо Терзиев и София Бобчева ще гостуват в Благоевград на 18-ти и в Дупница на 25 ноември със спектакъла „Аз плащам".

Захари Бахаров, Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Васил Сумрачки и Добрин Досев ще гостуват в Хасково с комедията „Тестостерон" на 19-ти ноември.

Калин Сърменов, Емануела Шкодрева, Вяра Табакова и Христо Чешмеджиев ще играят спектакъла „Любов по италиански" в Дупница, а Албена Колева, Павел Попандов и Филип Трифонов ще гледат в Севлиево с „Детектор на лъжата".

Народен театър „Иван Вазов" отново връща традицията си да бъде близо и до своите зрители от страната въпреки наближаващите зимни месеци. Очаквайте предстоящите гостувания на звездите на националния ни театър и през декември.

Програма на турнето на Народен театър "Иван Вазов" през ноември

5 ноември - "Духът на поета" -Карлово
6 ноември - "Кълбовидна мълния -Кюстендил
7 ноември - "Духът на поета" – Варна
7 ноември - "Любов по италиански" -Дупница
11 ноември -"Духът на поета" - Козлодуй
14 ноември – "Детектор на лъжата" - Севлиево
18 ноември - "Аз плащам" - Благоевград
19 ноември - "Тестостерон" - Хасково
20 ноември - "Духът на поета" -Кюстендил
25 ноември - "Аз плащам" - Дупница

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай