Термометърът скача, но друго ще ни мъчи на Атанасовден

Какво ни готви времето

Термометърът скача, но друго ще ни мъчи на Атанасовден | StandartNews.com

През нощта срещу четвъртък от запад облачността ще започне да се вплътнява и след полунощ над цялата страна ще се задържи предимно облачно. Ще започнат валежи от дъжд над Западна и Северозападна България. В Предбалкана и крайните северозападни райони са възможни и заледявания! Бъдете внимателни в сутрешните и вечерни часове. 

Очакваните минимални температури над цялата страна ще се повишат. Термометърът ще показва стойности между минус 1°С и плюс 3°С. Малко по-ниски в затворените котловинни полета - до минус 3-2°С. Сутрин ще има условия и за намалена видимост, над крайните северозападни райони, котловинните полета и Горнотракийската низина.

През деня в четвъртък, времето ще се задържи с разкъсана облачност, прогнозаират от "Метео Балканс". Очакват се и валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Северно по планинските склонове - до умерен. Очакваните максимални температури ще са между плюс 11-15°С. По-ниски до 3-5°С, се очакват в районите неподатливи на южния вятър, като там времето ще е мъгливо. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
salmonelli
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи