Сложиха скоба на автомобил на Спешна помощ

Сложиха скоба на автомобил на Спешна помощ | StandartNews.com

Автомобил на Спешна помощ бе закопчан със скоба в центъра на Русе. Лекарите не са могли да изпълняват служебните си задължения повече от час, защото чакали да освободят превозното средство със специален режим, съобщава Нова тв.

Колата била паркирана на общински паркинг, намиращ се пред пощата в града.

„В момента една носилка се е счупила и трябваше да ходя да я нося да я заварят. Поръчал съм едни части да ги взема, също ме чакат. Сега според вас трябва ли да загубя един час тука", коментира шофьорът на линейката Георги Георгиев.

„И не може от тук нататък да потегли. Има много задачи, които да изпълни. Кислородни бутилки трябва да зарежда. Екипите ни остават с не добре заредена апаратура", обясни медицинския секретар Анюта Балевска.

Накрая от Община Русе наредили да премахнат скобите.

От своя страна работниците, поставили скобата, изтъкнаха, че по нищо не личи, че въпросния автомобил е линейка. „Нещо кръст, пропуск от болница, няма нищо. Да пише някъде спешна помощ? Погледнете снимайте вътре. Има една туба от нафта, едни седалки. Може да е било някога линейка", коментира Борислав Любенов – работник отдел „Паркинги".

Спорът между страните може да видите във видеото:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай