Четвъртък,

Скандал! Костадинов и Максим Генчев нападнаха тв водещ

От: Редактор -
3959
Скандал! Костадинов и Максим Генчев нападнаха тв водещ
A
A
A

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов използва социалната мрежа, за да атакува Светослав Иванов.

Поводът са думите на водещия за Хитлер, който идва на власт и извършва престъпленията си, носен на гребена на езика на омразата сред народа и внушаването на лъжи, че Германският райх има право да анексира съседни страни, в които има немскоговорящо население, което уж е подложено на репресии.

Водещият на БТВ в неделя припомни, че чрез референдуми Адолф Хитлер, успява да намери оправдание за заграбване на пълната власт, която развързва ръцете му за кръвопролитията, които следват.

"Според Светослав Иванов, водещ на предаването "120 минути" по Бтв, референдумите били опасни, защото много диктатори били дошли на власт чрез референдуми. Това всъщност не е вярно, няма нито един такъв случай. Има обаче десетки случаи на диктатори, дошли на власт чрез избори - Хитлер е най-големият пример.

Ето защо сега чакам тази седмица, след като отрече референдумите като опасни за демокрацията, Иванов да отрече и изборите като още по-опасни. Жалка работа! Страхът на статуквото (партии, медии, неправителствени организации) от българския народ стана толкова осезаем, че буквално може да се пипне вече."

В дискусията се намеси и друг последовател на Костадинов - Максим Генчев, известен с филма си "Ботев".

Той посочва "Светослав каза “Сократ е бил убит в следствие на референдум!”, ако днешния Сократ е Гого папионката или някое подобно изчадие, одма!!!"


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com