Разкритие. Защо намразиха момичето от Гласът на България

Очевидно става въпрос и за пари

Разкритие. Защо намразиха момичето от Гласът на България | StandartNews.com

В светските среди правят сериозни предположения защо се изля такава омраза към младата победителка от шоуто "Гласът на България".

Надежда Ковачева е само на 18 г., но успя да спечели „Гласът на България“ и да грабне наградата от 50 000 лв. Дали заради парите или заради нещо друго, е факт, че от една седмица се изливат невероятни критики към победителката.

Най-сериозната е от Мариана Попова, която веднага след финала на шоуто написа, че е без думи. Малко по-късно пък се обоснова, че Надя е пеела фалшиво на финала и изобщо не е заслужавала да спечели.

Според слуховете финансовото положение на Мариана и нейният съпруг Веселин Плачков хич не е розово.

Мариана Попова стискаше палци за Никола Янакиев, когото лично убедила да се включи в предаването през лятото. Очевидно познава семейството му и има желание да му помогне, но Ники завърши едва на четвърта позиция.

Надежда Ковачева още от дете се опитва да пробие в шоубизнеса. През 2016 г., когато беше само на 11 г., се пробва за сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“ на мястото на напусналата Тереза. Надя достигна до финала, но не успя да спечели.

Днес съдбата й се отплати с победа в далеч по-престижното „Гласът на България“. Тя се оправда за лошото си пеене на финала с това, че е била болна. В крайна сметка девойката с майка от Мароко вече е по-богата с 50 хил. лв., които ще вложи в бъдещата с музикална кариера, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
vex
преди 4 месеца

Никой не е "по-богат" с 50 000 през 2023

Откажи