Пуснаха биячите на Слави Ангелов

Близнаците боксьори остават под домашен арест с гривни за наблюдение

Пуснаха биячите на Слави Ангелов | StandartNews.com

Горги и Никола Асенови, подсъдими за побоя над Слави Ангелов, излязоха от ареста 15 месеца след като бяха задържани с решение на Апелативния специализиран наказателен съд. Близнаците боксьори ще бъдат под домашен арест с електроннни гривни за наблюдение с определение на втората инстанция, след като първата отказа да ги освободи за пореден път. Третият подсъдим Бисер Митрев е на свобода с парична гаранция от няколко месеца.

Според Апелативния специализиран наказателен съд е намалял рискът братята Асенови да извършат престъпление заради продължителния срок на задържане. Отчита се още, че подсъдимите не са осъждани, имат семейства и оставането им в ареста вече не е удачно.

Главният редактор на "168 часа" Слави Ангелов беше нападнат и зверски пребит пред дома си на 17 март м.г. След месец и половина МВР задържа Бисер Митрев и приятелите му Георги и Никола Асенови. Те са подсъдими за престъпно сдружение, за средни телесни повреди на Слави Ангелов и за притежание на кокаин. Делото е към края си на първа инстанция.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай