Опасен дрифт в Ямбол. Какво се случи

От Общината уточняват, че вече са предали записите от инцидента на Сектор "Пътна полиция“

Опасен дрифт в Ямбол. Какво се случи | StandartNews.com

Безразсъдно шофиране на едно от кръговите кръстовища в Ямбол възмути жителите и институциите в града, предаде на "Фокус“. Видео на опасния дрифт, заснето от общинските камери, бе публикувано във Фейсбук страницата на местната администрация.

"Младеж с малък, ако не и никакъв опит зад волана, реши да покаже своите "умения“, застрашавайки останалите участници в движението. А ако имаше хора на спирката?“, пише в описанието на клипа.

От Община Ямбол уточняват, че вече са предали записите от инцидента на Сектор "Пътна полиция“ и изразяват надежда за бърза и адекватна реакция от страна на контролните органи.

Допълват и, че също ще предприемат необходимите мерки.

Освен това от местната администрация са категорични, че ще показват всички нарушители на движението в Ямбол, независимо дали са автомобилисти, пешеходци или велосипедисти.

"Призоваваме ви да бъдете отговорни зад волана и да спазвате правилата на пътя“, казва още от администрацията.

По-голямата част от коментарите под публикацията осъждат безразсъдното шофиране, като дават редица примери за други отсечки в града, по които се шофира така. Гражданите също апелират полицията да санкционира всички нарушители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай