Не е истина! Какво поискаха шофьорите за АМ Тракия

Очевидно вече търпението се изчерпва

Не е истина! Какво поискаха шофьорите за АМ Тракия | StandartNews.com

Очевидно вече търпението се изчерпва=

Вече като че ли ни стана навик, когато отразяваме пътен инцидент на АМ Тракия, заглавието да започва с "Отново" или "Поредната" - толкова начесто и много са катастрофите по магистралата. Само днес те са вече две - катастрофа стана тази сутрин при 274 км в посока Бургас.

Малко по-късно само няколко километра преди предната катастрофа, стана нов инцидент, както Стандарт вече писа.

Обяснимо, поредните две катастрофи, които слава богу този път завършиха без отнети човешки животи, но затапиха основния път към морето за часове, предизвикаха множество коментари в социалните мрежи. GlasNews събра някои от тях, предлагаме ви:

"Вчера някой спомена да я затваряме тази магистрала... подкрепям."

"Да си върнем книжките и колите за скрап. Тя магистралата не е виновна."

"Не е до хората, държавата ни е оставила на самоизтребление. Същите мишки, рискови водачи, като минат границата и започват да карат като на шофьорски курс."

"Направо да я нашарим цялата с бабунки и това е. Както са колчетата към Кресна и Гърция против изпреварване..."

"На ден по няколко катастрофи, не знам какви са тези шофьори, но вчера дори в по-малък трафик пак беше пълно с кретени (без извинение), които не гледат огледала, не си познават автомобилите и засичат постоянно по-бързо движещите се автомобили, а пък любимото ми е при колона от коли, тир да предприеме изпреварване на друг с 92 км/ч."

"Ако искаш, да спрем всички камиони, когато ти си на магистралата да не ти пречат".

"Преди 4-5 години летата всяка седмица я пътувах тая магистрала, имаше патрул с камера на всеки, ама всеки един паркинг + патрулки на буркани, движещи се с 10км/ч в аварийната лента... е тогава нямаше такива проблеми..."

"Ненормална история - хващаш се и пътуваш в Европа 2000 км в посока - нито една катастрофа. Тук 450 км до Бургас - изтрепваме се. Друг е въпросът и че поне 60% от шофьорите нямат елементарни умения."

"Знам, че ще ме нападнете и изкарвате какъв ли не, но като се замисля най-добре да сложат разделителна мантинела между лентите както и на извънградските пътища, защото голяма част от инцидентите е именно навлизане в другата лента. Извънградско преди завой някои решават и изпреварват, а има идиоти, които даже са ме изпреварвали и по време на завой на място без видимост...Тук не говорим за неспазване на скорост а за малоумна маневра на място без видимост..."

Как всички спазват правилата в Гърция или Сърбия дори? Тука сме разпасана дружина. Ноооо, не само куките са виновни. Цялата схема с придобиване на правоспособност е пълна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай