Министър пусна леден душ на шофьорите! Връщат мъчение от соца

Новината, която съобщи Гвоздейков

Министър пусна леден душ на шофьорите! Връщат мъчение от соца | StandartNews.com

Полигоните за безопасно шофиране трябва да станат част от подготовката на водачите. Започваме проучвания за тяхното внедряване в програмата за обучение, каза министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков на среща с родители на деца и млади хора, загинали при пътни инциденти. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта и съобщенията.

Задължителната подготовка на кандидат-водачите на полигон бе премахната в България преди близо 30 години.

"Като човек, който се е занимавал дълги години с професионален автомобилен спорт, знам, че основният компонент в обучението на водачите е практиката и това е нашият основен фокус в момента", посочи Георги Гвоздейков.

По думите на Гвоздейков дигитализацията на процеса на подготовка на кандидатите за водачи ще го направи значително по-прозрачен и ще повиши контрола.

Родителите на деца, загинали при катастрофи, поискаха спешни законодателни и административни мерки за спиране на пътната престъпност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Aress
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Тони
преди 3 месеца

Проблема не е че немогат да карат,и да ходят на полигон,а парите на тате за ферарито и корупцията е кат.

Откажи
Ахмедов
преди 3 месеца

Аз си взех изпита 17 годишен на 24.03.1999 г. на ГАЗ-ка за Кат. С по стария закон, с изчакване да си навърша пълнолетието. Същия ден племенника навършваше една годинка ;) Имахме полигон и истински изпит с уловки. Сега не знам какво е дереджето, но "демокрацията" ни разказа играта. Надявам се да тръгнем по правия път. Все пак сме корав народ, щом досега не сме избягали всички на запад. Дано младежта се върне и час по-скоро се оправим 🙏

Откажи