Кошмари! Сашка Васева проговори за битката за живот

Появи неузнаваема след операцията

Кошмари! Сашка Васева проговори за битката за живот | StandartNews.com

Сашка Васева даде първо телевизионно интервю след операцията от тумор в мозъка. Певицата, която все още не е възстановила зрението си, проговори за кошмара, през който е преминала пред Петя Дикова в ефира на bTV.

Дупнишката Мадона се появи в студиото в червен анцуг, цвички и красиви сини обеци на ушите. Васева изглеждаше отнесена, комуникацията с нея бе видимо трудна, а певицата леко заваляше в говора си.

„Чувствам се добре, вълнувам се от появата на Пирин фолк. Моята кариера започва там с „Не мога да забравя Георги“, каза тя.

„Сцената и публиката могат да бъдат лекарство и винаги са били лекарство за мен през годините“, призна Васева.

Последните няколко месеца бяха най-трудният период в живота ми. Моята съпруг е Ангел, имам късмет, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на Пирин фолк „Зелените очи“, е своеобразно молитва, преди да го срещна“, заяви Васева и призна, че има нужда от контакта с публиката.

„Имах кошмари. Хаотични бяха сънищата ми. Не мога да кажа кой точно е най-неприятният. Имах кошмари. Трудно ми е да говоря за тези моменти, може би след време ще мога“, каза тя и призна, че й се говори само за песни и музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай