Какво е да си на косъм от смъртта? Мира Добрева го показа

Нека ми напомня, че времето ни на тази земя е кратко, пише тя

Какво е да си на косъм от смъртта? Мира Добрева го показа | StandartNews.com

Тв водещата Мира Добрева публикува във фейсбук профила си видео, заснето часове преди здравословното ѝ състояние да се влоши на 3 септември тази година и тя да се озове на косъм от смъртта. Тогава дъщеря ѝ обяви, че Добрева е била оперирана по спешност и е в кома. 

В публикацията си Добрева обяснява, че в част от кадрите на видеото си личи колко ѝ е било лошо. Тя е искала да заснеме влог, в който показва на последователите си красотата на Рилските езера. Споделя, че досега не се е осмелявала да изгледа видеата, заснети в най-тежкия, но паметен ден от живота ѝ.  

"Много се уморих. Днес съм като на забавен каданс. Един сравнително лек за мен маршрут, като този ми се стори ултра тежък. Обаче в крайна сметка съм на върха и сега си почивам малко", това са част от думите, които Добрева изрича в част от клипа. После съветва последователите си: "Времето ни на тази земя е толкова кратко и трябва да го живеем в радост и благодарност". 

"Паметен за живота ми се оказа 3-ти септември. На сутринта тръгнахме към Рилските езера, вечерта бях в хирургията на Пирогов. .. Без да подозирам какво ме очаква, през целия ден снимах - исках да направя кратко влогче за последователите на тази страница. До днес не дръзвах да погледна видеата. В един от кадрите личи колко ми е лошо...Два месеца по-късно пускам клипчето - за Вас то ще бъде препоръка да посетите една от най-красивите природни забележителности в нашата страна, за мен ще бъде спомен, към който може би не искам да се връщам. Или нека ми напомня, че времето ни на тази земя е толкова кратко и трябва да го живеем в радост и благодарност!", пише Добрева в публикацията си. 

Тогава стана ясно, че  водещата е направила остър перитонит и се е наложило по спешност да я приемат в "Пирогов" за операция на корема. Не е можела да диша самостоятелно и заради това се е наложило да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и е била интубирана. Лори разкри още, че само минути са делели Добрева от смъртта. 

По-късно дъщерята на тв водещата съобщи радостната вест, че състоянието на майка ѝ се е подобрило. 

Дни по-късно Мира Добрева публикува видео във фейсбук профила си, в което благодари на лекарите и сестрите в "Пирогов", както и на Бърза помощ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай