Голяма промяна в София. Връщат ключов трамвай

"Спаси София" се похвали във Фейсбук

Голяма промяна в София. Връщат ключов трамвай | StandartNews.com

Трамваят между площад Св. "Неделя" и площад "Възраждане" в София ще бъде възстановен. Това съобщиха във Фейсбук от "Спаси София".

По инициатива на Борис Бонев и след редица проведени срещи с главния архитект и проектантския екип осигурихме изграждането на трамвайното трасе по бул. "Александър Стамболийски" заедно с ремонта на пл. "Св. Неделя", обяви "Спаси София".

400-метровото трасе значително ще подобри движението на трамваите, ще даде удобна възможност за прекачване на метростанция "Сердика" и ще бъде дубльор на ул. "Алабин", която днес е изключително натоварена.

Така ще осигурим нови удобни връзки на трамваите, повече гъвкавост на системата и повече удобства за пътниците, смятат хората на Борис Бонев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Отчаян
преди 1 седмица

Сега вече ще стане още по - голема лудницата по - Стамболийски....то има и велоалеи и коли и пешеходни пътеки ....ще бъде весело , като в цялата ни столица.

Откажи
Аман
преди 1 седмица

Преди говореха .Да изчистим центъра от трамваи .Да ги сложим да обслужват само периферията на София...! Метрото ще ни спаси от трамваите.Сега пак в центъра да стане лудницата пълна...

Откажи
Валя
преди 1 седмица

Преди да направите тази глупост пи добре направете ремонт на теасето по Стамболийски от К.Величков до западен парк или ремонтирайте трасето към Илиянци и тогава правете нови трасета.....

Откажи
Мая Кирилова
преди 6 дни

Не се излагайте.Това ли е генералния проблем на София?!

Откажи
Николай Стоименов
преди 6 дни

Съсипи София е збирщина от бесполезни идиоти

Откажи