Да ти хакнат маркуча

„Ку-ку бенд“ в правителството, балетът – в европарламента

Да ти хакнат маркуча | StandartNews.com

Хванах се вчера да поливам цветята на балкона с лейка и тутакси ми се появи един от ГДБОП. „Терорист сте, вика, на колене, като истински престъпник“.  Докато извади белезниците и ми ги сложи на ръцете, опитах да задам няколко въпроса, но се оказа, че съм дребна риба – освен мен в ареста били още 20 собственици на градини, хванати да поливат с маркуч, и няколко шофьори на водоноски, които се опитали да полеят полянките пред парламента в последния работен ден на депутатите.

А представете си, че беше дошъл Тръмп, така, да си поговори приятелски за F-16? Щеше да си окаля обувките, да реши, че няма къде да му кацат изтребителите из това тресавище, и да ни отреже за сделката.

Няма лабаво в тази държава, ето хакерите влизат в сървъра на „Поливни системи“, какъвто няма, и хакват кранчето на чешмата, с която се полива градинката. Ама такива хакери няма и в Пентагона, бе! Утре ще ми хакнат химикалката, с която си водя записки по време на пресконференции, и дявол знае какво ще запиша.

Случайно или не, в деня, когато стана ясно, че че чипът на магистратите може да се хакне от жегата, един шоумен реши да обяви, че създава партия.

Ами логично е – след като държавата съвсем умишлено ти показва, че те смята за идиот, би трябвало да тя се ръководи само от шоумен. Никой друг не е на висотата й. Никакви тераси, асансьори в апартаменти, отговорни решения да не си прекъсваме отпуските  и терористични лейки не могат да ме убедят, че в правителството не трябва да влезе целият „Ку-ку бенд“, с балета заедно.

А, не, балерините ще си ги запазим за евродепутати. Така че,  прав е Слави с тази партия - „Нема такава държава“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай