Банкерът-беглец припява на Божков

Хорът на обвиняемите опасно нараства, време е и Борисов, и Гешев да дадат тон за друга песен

Банкерът-беглец припява на Божков | StandartNews.com
  • Хорът на обвиняемите опасно нараства, време е и Борисов, и Гешев да дадат тон за друга песен

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Тази българска поговорка с пълна сила днес важи за банкера- беглец Цветан Василев.

Окрилен от димките на друг беглец от правосъдието – Васил Божков, укриващият се в Белград обвиняем за милиарди, източени от КТБ, реши, че е време и той да прочисти гласовите си струни. И да припява в арията срещу отколешните си врагове.

Докато Божков громи Домусчиев и Горанов със смс-и и паметни записки заради хазартни сделки, Василев удря по Пеевски и Караниколов заради оръжейни. Първият се цели в Комисията по хазарта, другият – в Междуведомствената комисия за оръжейна търговия. И плаче отново за любимия си Гебрев, че не може да лапне „Дунарит“.

Синхронът на обвиняемите показва очевидното - планът за дестабилизиране на държавата не само е в ход. Той е ускорен след обявеното намерение на властта да влезе в ключови отрасли, за да разсече монополите.

Държавната намеса изкара от драгалевските покои гуруто на още един обвиняем – Прокопиев. Командира обяви, че създаването на държавните бензиностанции, чиято цел е да свали надутите цени в сектора, е повече от неуместно. По същия начин, както беглецът от правосъдието в Белград твърди, че държавата, под носа на която той от години точи ресурса на военния завод, не била добър стопанин.

Хорът на обвиняемите опасно нараства. Нищо чудно да се присъедини и Банев със смс-и от килията или Иванчева с видеа от домашния си арест.

Време е и Борисов, и Гешев да дадат тон за друга песен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай