Ад на входа на София. Километрични опашки

Народът се завръща от тридневната ваканция

Ад на входа на София. Километрични опашки | StandartNews.com

Ад на входа на София. Изключително натоварено движение по двете магистрали - "Хемус" и "Тракия". Народът се завръща от тридневната ваканция за националния празник 3 март. Утре е работен ден. 

Интензивно е движение по магистрала "Хемус" в посока София и районът на  Благоевград в посока София, информира за БНР инспектор Мария Ботева от отдел "Пътна полиция" към Главна дирекция "Национална полиция":

"На АМ "Хемус" движението е интензивно, при необходимост при тунел "Правешки ханове" се обособяват две ленти за движение в посока столицата, а трафикът към Варна се отклонява по обходен маршрут. При отпадане на необходимостта трафикът към Варна се възстановява в нормален режим. При тунела "Топли дол" трафикът на автомобили над 12 тона се отклонява по обходен маршрут. Другото невралгично място е в района на Банско - Симитли. Там също има образувана колона".
 
На магистрала "Тракия" движението също е интензивно. На местата, където има образували се колони, екипи на полицията улесняват трафика. На магистралата има и леко пътно-транспортно произшествие, но то не затруднява движението.

"Произшествията не са много и за радост към този момент няма жертви", каза още Мария Ботева.

 Към момента няма сериозни произшествия в страната.

 

П

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи