M3 College става първият онлайн колеж по PR у нас

Ексклузивната програма по PR на колежа стартира през май

M3 College става първият онлайн колеж по PR у нас | StandartNews.com

11 май 2020 г., София – M3 College, водещият лицензиран център за професионално образование по PR у нас, стартира онлайн обучения по модерен PR и комуникации. За тази цел колежът, който е част от групата на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., вече е в изцяло онлайн формат и с обновена визия и уебсайт. Всички курсове ще се провеждат на специална платформа за онлайн обучения, която е лесна и удобна за употреба, и ще завършват със сертификат, признат от МОН.

Ексклузивната програма по PR на колежа стартира през май. В рамките на няколко различни курса обучаващите се в М3 College ще имат възможност да разберат повече за развитието за съвременните комуникации, да се запознаят с най-актуалните PR тенденции и да се докоснат до уникални казуси от практиката.

Първите два онлайн курсове в М3 College започват на 25 май 2020 г., а темите са Инфлуенсър маркетинг и Корпоративен PR.

Инфлуенсър маркетингът е една от най-актуалните тенденции в съвременния PR, която налага нови правила в света на публичните комуникации. Лектор на курса е Ния Коцева, основател на водещата агенция за инфлуенсър маркетинг Influencer.bg. Тя ще даде ценни съвети за провеждането на успешна кампания с инфлуенсъри и ще сподели опита си от работата си с някои от най-влиятелните личности в онлайн пространството у нас.

В онлайн курса Корпоративен PR пък ще научите как се управляват комуникациите на големите компании и как се реализират успешни кампании, както и защо е важно бизнесът да е социално ангажиран. Лектор е Анка Костова – доказан PR експерт със значителен опит в комуникационния бизнес, включително 6 години като мениджър „PR и спонсорство“ в ОББ (Обединена българска банка).

Всеки, който желае да се запише за първите онлайн курсове в М3 College, може да го направи на сайта на колежа до 12:00 ч. на 25 май.

Сред останалите основни теми, които ще бъдат засегнати в онлайн програмата на М3 College, са изграждане на бранд, създаване на съдържание, управление на социалните медии, дигитален маркетинг и много други. Курсовете са силно практически ориентирани и са изключително релевантни към актуалната ситуация. Всички преподаватели са професионалисти с дългогодишен практически опит в бранша и ще помогнат на обучаващите се да придобият реална представа за PR бизнеса, както и да добият практически умения.

„Иновативният подход и креативните идеи са това, което направиха М3 College лидер в професионалното обучение по PR в България. Целта ни винаги е била да осигуряваме качествено и модерно образование с реална практическа приложимост. Продължаваме да следваме тази мисия, но в онлайн формат, за да отговорим в максимална степен на потребностите на съвременните хора“, коментира Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc. и М3 College.

Новата онлайн програма на М3 College е подходяща за всички, които искат да научат повече за PR бизнеса и да придобият практически умения. Графикът на обучение е гъвкав и е изключително удобен за работещи и учащи. При успешно преминаване на курсовете обучаващите се получават общопризнат сертификат за професионално образование, издаден от Министерството на образованието и науката.

Повече информация за М3 College и предстоящите курсове можете да откриете на изцяло обновения уебсайт на колежа: www.m3college.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай