Зловещо убийство на красивата Силвия в Германия

Мехмед изнасилил, застрелял и подпалил тялото на младата жена

Зловещо убийство на красивата Силвия в Германия | StandartNews.com

Зловещо убийство на красива българка разплака и Германия, и хората у нас. Жертвата е 31-годишната Силвия. Овъгленото тяло на младата жена е било намерено в Охтендунг, Майен – Кобленц. Аутопсията е установила, че преди смъртта си българката е била изнасилена, после застреляна и накрая запалена.

Основният заподозрян за садистичното убийство е турчинът Мехмед, за когото се предполага, че е имал връзка с жертвата, пише „Билд“.

Овъгленото тяло е било намерено на селски път върху насип, който върви успоредно на окръжен път 94 от Охтендунг. Първоначално жертвата е била с неизяснена самоличност. Разследващите са разпространили в медиите снимки на две нейни украшения.

В полицейското описание на жертвата се съобщава, че е била висока около 1,60 метра, 55 килограма, със светла кожа и дълга до раменете червеникаво-руса коса. Според полицията младата жена е носела пиърсинг на ноздрата си под формата на шип, а на ушите си – обеци.

С течение на разследването полицията открива, че жертвата е българката Силвия, която е живеела в близкия град Круфт. След като е била изнасилена, е била убита с два изстрела в главата и накрая запалена, вероятно, за да се прикрият следите на зловещото престъпление. Прокурор от разследването твърди, че е бил шокиран от гледката на овъгленото тяло и неописуемата жестокост, с която е било извършено убийството.

 

В момента се изясняват обстоятелствата около връзката на Силвия с турчина Мехмед и дали наистина са имали любовни взаимоотношения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай