Открили шефа на "Гранити" с един крак

Открили шефа на "Гранити" с един крак | StandartNews.com

Бургас. Нови скандални факти бяха разкрити в Бургаския окръжен съд около отвличането и разстрела на бизнесмена Стоян Стоянов.

Босът на "Гранити" е бил само с един крак, когато трупът му е открит от антимафиотите. За това свидетелства шефът на регионалното звено на ДАНС в морския град Златомир Канев, който по онова време участвал в разследването. От трупа била откъсната цялата подбедрица заедно с обувката. Какво се е случило с крайника така и не е изяснено. Една от версиите е, че двамата наемни убийци в бързината не са успели да заровят както трябва трупа и са оставили единия му крак да стърчи навън. Антимафиотите получили подобни сведения от разпитвания Димитър Димитров, който е бил едно от свързващите звена между поръчители и изпълнители. През 2008 година, когато изчезна Стоян Стоянов, Димитров е дал показания, в които е твърдял, че подсъдимите Стоян Колев и Нено Стоянов се похвалили пред него, че са свършили работата, за която са наети.

Преди тях обаче за мократа поръчка се цанили други двама пандизчии, които впоследствие се отказали. В момента те са защитени свидетели и са разказали историята с незаровения крак.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай