Комплексът е СПА хотел на 2012 г.

Разкош и забавление в "Белчин гардън"

Комплексът е СПА хотел на 2012 г. | StandartNews.com

Целогодишно четиризвездно изящество, в което за всекиго има по нещо, предлага СПА хотел "Белчин гардън". Той се намира в непосредствена близост до комплексното селище Белчин баня, известно с минералните си води, на около 40 км от София. Мястото привлича гости не само с уютната си атмосфера и луксозен интериор, но и с възможността за разнообразен туризъм и спортна дейност. От хотела сформират групи от желаещи, които могат да посетят официално чудо номер 1 на България - "Цари Мали град", да си направят преход до Седемте рилски езера, да се разходят по специален маршрут с екопътеки. Конната база пък е само на 10 км от СПА центъра.

Сгушен между планините Рила, Витоша, Верила и Плана, хотелът разполага с 37 удобни и изискани стаи и 5 големи и модерни апартамента. Той е перфектното място за семейни почивки, рождени дни, фирмени срещи и партита, семинари, тиймбилдинг. Разполага с две големи конферентни зали с капацитет от 100 души и ВИП помещение, побиращо 12. Има лоби бар-сладкарница, подходящ за чаша кафе и вкусен сладкиш; ресторант с деликатеси и интернационални гозби; караоки бар с разнообразна музика и стилен дизайн. За най-малките е направен открит и закрит детски кът. През летния сезон малчуганите могат да се забавляват на двора, където има батут, площадка с пързалки и люлки, а в студените зимни месеци за хлапетата наемат аниматори в специално пригодена за тях стая с играчки, телевизор и много игри. Освен това се организират детски дискотеки и киновечери.

Силен интерес провокира изключителният СПА център, в който голямо впечатление прави Римската баня с водни джетове и въздушни дюзи, където температурата на лечебната минерална вода не пада под 39 градуса. Не може да не се спомене и уникално направената финландска сауна и парната баня, след които задължително трябва да се посети релакс зоната, без която почивката не би била истински пълноценна. Гостите на хотела могат да се потопят в шоколад, кокос и кафе, възползвайки се от масажните кабинети. Направен е и терапевтичен кабинет, оборудван с най-модерна апаратура и снабден с висококачествени немски продукти. Той се използва за рехабилитация, профилактика и превенция.

Спортните натури могат да използват фитнес залата или да потренират на футболното и волейболно игрище, както и тенис корт.

На три басейна с минерална вода се радват малки и големи - един вътрешен и два външни. Топлото време събира голям брой хора около тях, а лятната градина ги изкушава с барбекю, в което скарата и пицата се приготвят на дървени въглища. Страхотните шатри, хамаци и красиви цветя съвършено добре се вписват в обстановката и допълват идиличното усещане.

През януари за трети път ще има медицинска програма за борба с наднормено тегло.

Пакетът на услугата е седем и десетдневен, като вторият е на цената от 1500 лв. В нея освен нощувки и индивидуален хранителен режим, изготвен от професионални лекари, се включват антицелулитни процедури и спортен режим.
СПА хотел номер 1 у нас за 2012 г., удостоен с този приз от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, в началото на новата година до март прави ексклузивно ски и СПА предложение за ценителите на зимната удоволствия. От екипа са се погрижили за приятния престой и настроението на своите гости - пускат пакет за четири дни или седмица, в който са осигурени нощувки, закуски и вечери, лифт карт и транспорт до пистите на снежен Боровец, намиращ се едва на 20 км от комплекса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай