Маска на Razer предпазва от Covid 19 и увеличава силата на гласа

Устройството разполага със специално осветление, подходящо за геймъри

Маска на Razer предпазва от Covid 19 и увеличава силата на гласа | StandartNews.com

Тази седмица Razer показа на технологичното изложение CES Pro версията на своята маска Zephyr. Джаджата представлява прозрачна маска с вентилатори и двупосочни въздушни филтри, която е оборудвана с персонализирано осветление за парти. Професионалната версия добавя гласово усилване към маската, така че всеки ще може да ви чуе, докато говорите под нея.

Zephyr е базирана на концепция на Razer, представена на CES 2021, когато Covid-tech беше на мода. Пазарната версия има връзки, които обхващат главата, а не само ушите, както беше предвидено в концептуалния модел. Маската вероятно е и доста тежка, така че няма да може да се задържа добре само на ушите. Тя разполага с батерии, вентилатори, микрофони и говорители.

Осветлението от външната страна на Zephyr Pro променя цветовете, които можете да контролирате с приложение. Има и вътрешни светлини, които осветяват лицето на носещия.  Всеки ще може да вижда през прозрачната маска, която според Razer има „покритие против запотяване“.

За да е достатъчно ефективна срещу Covid, маската разполага  с N95 филтри, които трябва да бъдат сменяни периодично. Цената на старата маска бе 99 щ. долара, а цената на Pro версията все още остава неизвестна. Ще я видим обаче в следващите месеци на пазара.

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай