Google обяви нови актуализации за Workspace

Резултатите от търсенето в Gmail ще бъдат подобрени

Google обяви нови актуализации за Workspace | StandartNews.com

Google обяви нови актуализации за Workspace, които включват таблици с възможност за промяна на размера, по-добри резултати от търсене в Gmail и др.

В Таблици потребителите ще могат да преоразмеряват страничния панел на редактора на обобщена таблица. Тази функция е особено полезна, когато имената на колони или полета са твърде дълги и потребителят иска да види целия текст, според публикацията в блога.

Освен това компанията каза, че ще използва скорошната активност на потребителите при търсене в Gmail, за да подобри резултатите от търсенето, когато имат достъп до имейл услугата през мрежата. Това подобрение на търсенето в Gmail ще направи резултатите по-подходящи и контекстуални, се казва в публикацията в блога.

По-рано тази година технологичният гигант обяви възможността за присъединяване или представяне на разговор в Google Meet от Google Документи, Таблици или Презентации. В новата актуализация, ако потребителите представят или се присъединяват към среща от файл, те могат лесно да споделят този файл с присъстващите на срещата. С това те ще могат да дадат достъп до документ, електронна таблица или презентация на всички или да изберат до кого от участници в срещата да бъде видима. 

Актуализациите ще бъдат достъпни за всички потребители на Workspace и G Suite в рамките на следващите 15 работни дни, се добавя в публикацията в блога.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай