Зеленски втрещи Давос! С тези думи за Путин

Президентът на Украйна с изумително изказване

Зеленски втрещи Давос! С тези думи за Путин | StandartNews.com

Говорейки пред участниците на икономическия форум в Давос в четвъртък, украинският президент Володимир Зеленски каза, че не разбира напълно кой сега взема решения в Кремъл и дали президентът Владимир Путин е все още жив, съобщава руската служба на "Би Би Си", цитиран от dnes.bg.

Украинският лидер се позова на последните телевизионни изяви на Владимир Путин, които според експертите са записани отделно от фона, насложен върху видеото по-късно. Такова беше по-специално неговото новогодишно поздравление, на фона на което беше група хора във военни униформи на руската армия. Зеленски каза, че Путин се появява на екраните на така наречения "зелен екран" - плътен фон, върху който по-късно може да се насложи всяко изображение във видеоредактор - и не е ясно дали той изобщо е жив.

Не разбирам напълно дали е жив. Не знам кой взема решенията, какъв кръг от хора. Когато казваме "мирни преговори", не разбирам много с кого. Русия трябва да намери някого и след това да предложи нещо" , каза Зеленски в Давос.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай