Спасиха дъщерята на Ани Ленъкс, гаджето й се удави

Спасиха дъщерята на Ани Ленъкс, гаджето й се удави | StandartNews.com

Дъщерята на Ани Ленъкс беше на косъм от смъртта. Преди два дни бившият модел Тали Ленъкс за малко не се удави в река Хъдсън по време на разходка с каяк. Инцидентът е станал недалеч от град Сатсбърг. Тали била в лодката с приятеля си, 32-годишния фотограф Иън Джоунс. При инцидента щерката на певицата е спасена от пасажерите на плаваща наблизо яхта. Джоунс обаче не беше открит.

По данни на местните власти двамата не са били със спасителни жилетки. "Те успяха да се държат заедно 15-20 минути, след което течението ги раздели", разказва капитан Джон Уотърсън от офиса на шерифа на окръг Дъчис, щат Ню Йорк. Вчера електронното издание на "Гардиън" съобщи, че е намерено тяло, което по описание прилича на това на Джоунс. Но докато не мине аутопсията, властите не могат да кажат със сигурност, че е той.

Тали е по-малката дъщеря на шотландската вокалистка на популярния през 80-те години ню уейв дует "Юритмикс". Известно време е модел на Topshop и Burberry, но 22-годишното момиче миналата година прекрати изявите си и сега е художник. Голямата й сестра се казва Лола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай