Синът на Хари и Меган едва не загинал в пожар

Маркъл разкри случката в своя подкаст Archetypes

Синът на Хари и Меган едва не загинал в пожар | StandartNews.com

Детето на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл едва не е загинало при пожар, докато родителите му отсъствали. Това съобщава изданието Metro.

Меган Маркъл разкри в своя подкаст Archetypes, че инцидентът се е случил през 2019 г., когато тя и принц Хари отлетяха за Африка на официално посещение. Синът им Арчи, който тогава беше на четири месеца и половина, остана във Великобритания с прислуга.

Според Маркъл тя и съпругът й са научили за пожара след концерт в Нянга, Зимбабве. Те били уведомени, че в стаята, в която трябвало да спи Арчи, се е запалил нагревател. Миризмата на дим е усетена от един от служителите, минаващ по коридора, поради което пожарът е потушен навреме.

За щастие Арчи не е бил в стаята по време на пожара. Бавачката, която трябвало да го сложи да спи, решила да похапне и взела детето със себе си.

Маркъл твърди, че новината е шокирала и нея, и Хари, но се е наложило да продължат посещението и да присъстват на официални събития, сякаш нищо не се е случило.

Принц Хари и Меган Маркъл имат две деца. Големият им син, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, е роден през 2019 г. През 2021 г., след като се отказаха от правомощията на членове на британското кралско семейство и се преместиха в САЩ, им се роди дъщеря

По-рано беше съобщено , че през май 2022 г. неизвестни са се опитали два пъти да влязат в имението, където живеят принц Хари и Меган Маркъл с децата си. И двете обаждания са записани от полицията като злоупотреби, имуществени престъпления и инциденти при „подозрителни обстоятелства“. Не се съобщава обаче за арести, свързани с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай