Шок! Кой обеща да екзекутира Путин

Руското посолство във Великобритания публикува пост, в който призовава военните от "Азов" да бъдат убити чрез обесване

Шок! Кой обеща да екзекутира Путин | StandartNews.com

След убийството на украински военнопленници в затворническия лагер Еленовка от полка "Азов" заявиха, че руският президент Владимир Путин ще бъде екзекутиран по решение на международен трибунал.

"Те (руснаците – бел. ред.) днес потвърдиха престъплението си с изявление на посолството (на Руската федерация във Великобритания – бел. ред.). Искам да напомня на Путин, който е лично отговорен за това военно престъпление, че не се говори за въже в къщата на обесения. Вие самият ще бъдете екзекутиран заедно с вашите чакали и посолства. Всичко, както вие го искате, с всички сертификати и печати, според решението на международния трибунал. Варварската подимперия ще бъде унищожена", пише командирът на "Азов" Никита Надточий в Telegram, предаде България Он Еър.

Той отбеляза, че в "Азов" смятат руския удар по Еленовка за акт на публична екзекуция, извършена от Русия безнаказано. И предупреди за болезнен отговор, който "Азов" и Украйна като държава ще дадат.

По-рано днес руското посолство във Великобритания публикува пост в социалните мрежи, в който призовава военните от "Азов" да бъдат убити чрез обесване.

Още по темата:

UK депутат се прави на Петков, погна руското посолство в Лондон

Огромен скандал! Кого иска да беси руското посолство в UK

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай