Известна руска журналистка каза какво ще спре войната

Говори Маргарита Симонян

Известна руска журналистка каза какво ще спре войната | StandartNews.com

Главната редакторка на кремълската пропагандистка телевизия „Раша тудей“ Маргарита Симонян заяви, че единственият изход от патовата ситуация във войната срещу Украйна е ядрен взрив, който да върне човечеството с десетилетия назад. „Нищо толкова страшно няма да се случи“, заяви Симонян в предаването си „Каквото е трябвало да се докаже“, което се излъчва всеки вторник вечерта. „Даже ще се зарадвам, призна тя. - Каквото и да говорят (украинците и Западът), те няма никога да се спрат, а целите им ще стават все по-далечни географски. Залозите също стават все по-големи. Затова от наша страна ядреният отговор ще е все по-неизбежен.

Според една от най-известните журналистки пропагандистки в Русия, подобен ядрен взрив би унищожил всички спътници и цялата електроника на Земята. Само така Русия би могла да спечели войната. Симонян смята, че  такава бомба трябва да се пусне някъде над Сибир, което не би довело до човешки жертви.

Маргарита Симонян е уверена, че „един ден може да се събудим и да чуем обръщение от президента, който ще назове нещата с истинските им имена“. „Нито ще има умрели хора, нито оцелелите ще умират в следващите десетилетия от онкология“, каза тя. Но по този начин ще изчезнат всички цифрови устройства, които са в състояние да извършват проследяване и безжични комуникации. „Може би ще се върнем в началото на 90-те. Добре си живеехме тогава“, констатира тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай