Пилоти пред Конгреса в САЩ - Има ли НЛО в небето

Камарата на представителите в САЩ свика необичайна дискусия

Пилоти пред Конгреса в САЩ - Има ли НЛО в небето | StandartNews.com

В Съединените щати Камарата на представителите свика необичайна дискусия за неидентифицираните летящи обекти, пише Нова телевизия.

В продължение на два часа трима свидетели споделиха своите срещи с обекти и разказаха за пилоти, които се страхуват да говорят. Имаше твърдения за биологичен материал, събран от повърхността на самолети и за предполагаеми ответни действия срещу лица, които подават сигнали. Всички те признават, че аномалните явления са потенциална заплаха за националната сигурност. 

Изслушването не доведе до сензационни разкрития, нито потвърждение за извънземен живот, но все пак е забележително, че свидетели бяха изслушани пред толкова висок форум, какъвто е Конгресът.

„Докато разговаряме тук, Неидентифицирани аномални явления са в нашето въздушно пространство, но те са подчертано недостатъчно докладвани. Тези наблюдения не са редки или изолирани. Те са рутинни. Военни, летателни екипажи и търговски пилоти, обучени наблюдатели, чийто живот зависи от точната идентификация, често стават свидетели на тези явления. Части от нашето правителство знаят повече за НЛО, отколкото споделят, но прекомерните практики за класифициране оставят важна информация скрита”, обясни бившият пилот от ВМС Райън Грейвс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай