Първата дама на Украйна посети кралица Камила. Какво обсъдиха

Те разговаряха в „Гардън Рум”

Първата дама на Украйна посети кралица Камила. Какво обсъдиха | StandartNews.com

Източник: БТА

Британската кралица Камила прие в резиденцията си в Лондон съпругата на украинския президент Володимир Зеленски – Олена. Те разговаряха в „Гардън Рум” дни, след като Киев отбеляза втората годишнина от руската инвазия в страната. Двете са се срещали и преди, през ноември 2022 г. в Бъкингамския дворец.

Зеленска беше гост на коронацията на Чарлз III през май миналата година, като представляваше родината си, заедно с премиера Денис Шмигал. Тя беше и на погребението на кралица Елизабет II. Кралица Камила говори за това как Обединеното кралство постоянно мисли за Украйна.

Двете обсъдиха храбростта и издръжливостта на украинците и решимостта на Обединеното кралство да продължи да подкрепя Украйна, предава БТА. Кралица Камила и Зеленска говориха и за въздействието на войната върху жените и децата, за умствените и психическите белези, които тя оставя, и за това как Лондон може да помогне в грижата за тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 1 месец

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи