Откриха кошмарни писма на Даяна. Чарлз съсипан

Тя описва тайни неща при развода

Откриха кошмарни писма на Даяна. Чарлз съсипан | StandartNews.com

Тайните писма на принцеса Даяна до близки приятели разкриват от какво се е страхувала в двореца Кенсингтън и защо се е чувствала "поставена на колене".

Открити са редица писма, писани от принцесата на Уелс, които показват колко труден е бил за нея "отчаяният и грозен" развод с престолонаследника. Те са написани от Даяна до приятелите ѝ по време на официалната ѝ раздяла с настоящия британски крал.

Семейството се запознало с Даяна през август 1995 г., по време на редовните си посещения в Кралската болница "Бромптън. За тях притежаването на такива значими и трогателни документи е отговорност, която не искат да прехвърлят на своите деца или внуци, затова ги продават на търг за около 90 000 паунда.

В тях Даяна описва как разводът я е поставил "на колене". Тя споменава за страха, че подслушват телефона ѝ. Правела и завоалирани намеци за кралското семейство, оплаквайки се от изолацията си, пише ladyzone.bg.

На 20 май 1996 г. Диана пише "Ако преди година знаех, че ще преживея този развод, никога нямаше да се съглася на брак. Това е отчайващо и грозно."

"Преживявам много труден период, а натискът е сериозен и идва от всички страни. Понякога ми е твърде трудно да държа главата си изправена, а днес съм на колене и просто искам този развод да приключи."

Почеркът на Даяна обикновено бил много красив и равен. Но в края на това писмо ставал доста разкривен нечетлив.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай